Μετά την αναβάθμιση των Sony Xperia Z Ultra, Z1 και Z1 Compact σε Android 4.4 παρατηρήθηκε μια δυσλειτουργία. Ο ήχος αντί να παίζει από το ηχείο της συσκευής πήγαινε στα ακουστικά. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι ειδοποιήσεις, τα βίντεο και οι ήχοι κλήσεις των συσκευών να ακούγονται τρομερά σιγά.

Xperia Z1 compact

Η εταιρεία θα δώσει την επόμενη εβδομάδα ένα update που διορθώνει το πρόβλημα λέγοντας:

“Η Sony Mobile Communications θα ήθελε να προσφέρει μια αναβάθμιση, ανταποκρινόμενη σε αναφορές για μη φυσιολογική συμπεριφορά στη λειτουργία και ποιότητα του ήχου που έχουν κάποιοι χρήστες με τις συσκευές Xperia Z1, Xperia Z Ultra και Xperia Z1 Compact ύστερα από την αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat. Έχουμε αναγνωρίσει το πρόβλημα στα παραπάνω μοντέλα και σταδιακά θα προσφέρουμε fix στους χρήστες μας. Το fix θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα και θα εξαρτάται από τον εκάστοτε πάροχο πότε θα το δώσει.”

Παράλληλα με τα παραπάνω, το Xperia Z2 Compact κατά πάσα πιθανότητα πέρασε την FCC με μεταμφιεσμένο σε “Altair”. Με κωδικό μοντέλου SO-04F,σχεδιάστηκε για την Ιαπωνική NTT DoCoMo. Παρακάτω μπορούμε να δούμε την πίσω πλευρά της συσκευής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Xperia Z2 Compact ήδη κατασκευάζεται και περιμένουμε να κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Πηγή | Via

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εντάξει αυτά συμβαίνουν….το καλό είναι οτι δώθηκε άμεση λύση από τη sony γιατι πριν απο 3,5-4 χρόνια και κάτι που είχε βγει το iphone 4 η apple είχε απαράδεκτη συμπεριφορά σε κάτι παρόμοιο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.