Η Xiaomi διανύει την καλύτερη περίοδο της, με το Mi Note να ανακοινώνεται και αμέσως μετά να το ακολουθεί το εκπληκτικό Mi Mix. Μπορεί το Mi Mix να μην έχει βγει στην αγορά, όμως το Mi Note 2 ήδη βρίσκεται στην αγορά και σπάει κάθε ρεκόρ της εταιρίας.

Συγκεκριμένα το Mi Note 2 έσπασε το ρεκόρ του Mi 5, ξεπουλώντας την πρώτη παρτίδα παραγωγής σε 50 δευτερόλεπτα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε το ακριβές νούμερο των πωλήσεων, όμως ο χρόνος στον οποίο ξεπουλήθηκε είναι σίγουρα εντυπωσιακός.

mi-note-2-soldout-2

Με τον θάνατο του Samsung Galaxy Note 7, το αγοραστικό κοινό ψάχνει για εναλλακτικές της συσκευής και η Xiaomi φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Συγκεκριμένα το Mi Note 2, φαίνεται να είναι δυνατότερη συσκευή στα χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει 5.7 ίντσες διπλά κυρτή οθόνη, τεχνολογίας AMOLED. Στο εσωτερικό έχουμε τον Snapdragon 821, μαζί με 6GB LPDDR4, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος φτάνει τα 128GB, τεχνολογίας UFS 2.0, για μεγάλες ταχύτητες. Αν θελήσουμε κάτι πιο προσιτό, υπάρχει και έκδοση με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Σχετικά με την κάμερα έχουμε τον πολύ καλό αισθητήρα της Sony, IMX318, με διάφραγμα στον φακό που φτάνει το f/2.0. Η βασική κάμερα έχει EIS ψηφιακή σταθεροποίηση και φυσικά τραβάει 4Κ βίντεο.

mi-note-2-soldout-1

Η συσκευή είναι αρκετά φθηνή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όχι όμως και τσάμπα, αφού η μικρή έκδοση των 64GB έρχεται στα $413 και η μεγάλη έκδοση, των 128GB και 6GB RAM, έρχεται στα $487. Η διεθνής έκδοση αναμένται στα $520, όταν κυκλοφορήσει!

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ