Ο Firefox 93 στο Android κάνει το επίσημο ντεμπούτο του και ο οποίος εισάγει μια πολύ όμορφη αλλαγή που σίγουρα θα διευκολύνει πολλούς. Η νέα έκδοση μπορεί να λειτουργήσει σαν μια υπηρεσία αυτόματης συμπλήρωσης passwords σε όλες τις εφαρμογές του Android, όπως άλλωστε κάνει και το Firefox Lockwise app ή οποιοσδήποτε άλλος ανταγωνιστικός password manager.

Για να ενεργοποιήσεις τη νέα system wide autofill επιλογή, πήγαινε στις ρυθμίσεις του Firefox και πιο συγκεκριμένα στο section Logins και passwords. Εκεί, θα βρεις μια νέα επιλογή Autofill in other apps. Η επιλογή θα σε κατευθύνει με τη σειρά της στα system settings του Android όπου θα πρέπει να επιβεβαιώσεις ότι όντως θέλεις ο Firefox να κάνει autofill τα passwords σε άλλα apps.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια νέα υλοποίηση, το autofill feature δεν λειτουργεί, όπως επισημαίνει το Androidpolice με το keyboard based interface του Android 11. Αντίθετα, υπάρχει το γνωστό και σύνηθες dropdown κάτω από το πεδίο του password ή του email που πρώτα σε οδηγεί να πιστοποιήσεις την ταυτότητά σου και στη συνέχεια σου επιτρέπει να επιλέξεις τα στοιχεία για την υπηρεσία που θέλεις να συνδεθείς.

Ο Firefox 93 θα κάνει το ντεμπούτο του στο Play Store στις 5 Οκτωβρίου. Αν δεν θέλεις να περιμένεις μπορείς να μεταβείς στο APK Mirror και να κατεβάσεις την stable έκδοση.

Vivo X70 Pro+: Εντυπωσιάζει η φωτογραφία του

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.