Η Vivo έχει μπει ιδιαίτερα δυνατά στο χώρο των καμεροκινητών, καθώς μας γνώρισε με gimbal σύστημα κάμερας στο Vivo X50 Pro μόλις πέρυσι. Για όσους δεν γνωρίζουν, αξίζει να αναφερθεί, το gimbal είναι μια συσκευή που σταθεροποιεί την κάμερα, χρησιμοποιείται για τηλέφωνα και σε φωτογραφικές μηχανές για τη μείωση των κινήσεων, με τη Vivo όμως να έχει βρει τρόπο να ενσωματώσει το σύστημα εντός του camera module του smartphone.

Vivo-X70-Pro-Plus
Source: XDA Developers

Ως εκ τούτου, το Vivo X50 Pro ήταν ένα από τα καλύτερα καμεροκινητά, ιδιαίτερα στο χώρο του stabilization. Το Vivo X60 Pro+ που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος βελτίωσε και άλλο αυτό το εξελιγμένο και πολύπλοκο σύστημα κάμερας, με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Και μόλις 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του X60 series, η Vivo επιστρέφει με τη σειρά X70.

Η Vivo, όπως υποστηρίζει το XDA Developers, έχει κάνει μια εξαιρετική δουλειά στον τομέα της κάμερας. Το Vivo X70 Pro+ παράγει εξαιρετικές φωτογραφίες σε οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ και το video του είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, λόγω του gimbal stabilization. Η εξαιρετική φωτογραφία συμπληρώνεται από ένα υπερπλήρες πακέτο χαρακτηριστικών. Το μόνο πρόβλημα, η αγορά του.

Μπορείτε να δείγματα από τις κάμερες στο παρακάτω frame από το flickr (κάντε κλικ πάνω για περισσότερες) ενώ ακολουθούν και ορισμένα δείγματα από τις δυνατότητές του στη λήψη video, με το συνολικό review να είναι διαθέσιμο στον σύνδεσμο της πηγής.

IMG_20210928_221703

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.