Όπως άλλωστε έχεις καταλάβει, το Buy Now Pay Later είναι πολύ δημοφιλές στις ημέρες μας και αρχίζει να εδραιώνεται σταδιακά και στην Ελλάδα. Εκτός λοιπόν από την Klarna, μια εταιρεία η οποία υπόσχεται άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική, μόνο με τη χρεωστική σου κάρτα είναι και η finloup.

finloup

Όπως μα διαβεβαίωσαν και τηλεφωνικά, δεν χρειάζεται ο χρήστης να προβεί στη δημιουργία λογαριασμού κατά την αγορά. Το μόνο που έχει να επιλέξει το προϊόν που θέλει, να συμπληρώσει τα στοιχεία και να επιλέξει ως μέθοδο πληρωμής την finloup. Στη συνέχεια, το κατάστημα θα τον κατευθύνει σε ασφαλές περιβάλλον, όπου θα κληθεί να καταχωρήσει τα στοιχεία του ebanking να συνδεθεί σε αυτό΄δηλαδή, προκειμένου η finloop να αξιολογήσει την πιστοληπτική ικανότητα και να προβεί στην έγκριση ή όχι του αιτήματός του.

Όπως καταλάβαμε, δεν απαιτείται δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο που θέλει η Klarna για να δημιουργήσει το λογαριασμό σου, ενώ προσφέρει και 4 άτοκες δόσεις σε αντίθεση με τη Klarna που προσφέρει μόλις 3. Το μόνο που θα θέλαμε, είναι μεγαλύτερη υποστήριξη καταστημάτων. Μπορείς να βρεις τα διαθέσιμα εδώ.

Επίσημη ιστοσελίδα: finloup.com

SIM cloning : Οι ενδείξεις ότι η SIM σου έχει κλωνοποιηθεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.