Ο Google Chrome στο Android πολύ σύντομα θα κάνει σημαντικά πιο εύκολη την διαδικασία διαγραφής του ιστορικού του browser, με μια γρήγορη επιλογή διαγραφής των τελευταίων 15 λεπτών ιστορικού.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι το 2021 η Google είχε εισάγει τη δυνατότητα διαγραφής του ιστορικού των τελευταίων 15 λεπτών μέσω του Google app και η οποία έκανε το ντεμπούτο της τους πρώτους μήνες του 2022. Έδινε τη δυνατότητα γρήγορης διαγραφής του ιστορικού, μαζί με άλλα δεδομένα χωρίς να χρειάζεται να ψάξεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.

Πλέον, φαίνεται ότι ετοιμάζει και μια σχετική επιλογή για τον Chrome στο Android. Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο flag που εντοπίστηκε στον Google Chrome για το Android επιτρέπει την ενεργοποίηση του χαρακτηριστικού που θα σου δίνει τη δυνατότητα να διαγράψεις τα τελευταία 15 λεπτά δεδομένων.

Δεν αναφέρεται πότε θα κάνει το ντεμπούτο του στον Chrome, το flag ωστόσο επισημαίνει ότι η επιλογή θα υπάρχει στο overflow menu του Chrome.

Το κτήνος του Samsung Galaxy S23 Ultra είναι της TSMC τελικά

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.