Στο tomtop θα βρεις ένα έξυπνο κουδούνι πόρτας με μόλις 14.09 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει πλήθος χαρακτηριστικών, όπως ενδοεπικοινωνία, νυχτερινή όραση και 1080p ανάλυση. Παραθέτουμε με ακρίβεια τα χαρακτηριστικά από κάτω όπως δημοσιεύονται στο tomtop.

Αγόρασέ το από το tomtop με 14.09 ευρώ εδώ

κουδούνι πόρτας

Features:
[Ασύρματη Video Doorbell Camera] Υποστήριξη σύνδεσης WiFi 2.4G και APP, υψηλή ανάλυση 1080P, οριζόντια 133° και διαγώνιος ευρεία γωνία 155°, μπορείτε να δείτε ευρύτερα και καθαρότερα.

[Ειδοποιήσεις smartphone και ήχος 2 κατευθύνσεων] Όταν κάποιος πατήσει το κουδούνι της πόρτας, θα τραβήξει εικόνες και θα προωθήσει μια ειδοποίηση στο smartphone σας αμέσως. με ενσωματωμένο μικρόφωνο, μπορείτε να βλέπετε και να μιλάτε με τους επισκέπτες σας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε.

[Night Vision & Cloud Storage] Με ενσωματωμένες λυχνίες LED υψηλής ποιότητας IR, η εικόνα είναι επίσης καθαρή τη νύχτα. υποστηριζόμενος δωρεάν χώρος αποθήκευσης cloud  (αυτόματο κάλυμμα κύκλου 3 ημερών), δεν χρειάζεται κάρτα TF.

[Εξοπλισμένο με Doorbell Chime] Ισχυρό και σταθερό σήμα, εύκολο στη σύζευξη, το εύρος μετάδοσης μεταξύ του κουδουνιού και του κουδουνιού είναι έως και 10 μέτρα. με τροφοδοτικό USB, εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς να ανησυχείτε για χαμηλή μπαταρία.

[Τροφοδοσία ρεύματος] Το κουδούνι της πόρτας τροφοδοτείται από ενσωματωμένη μεγάλη μπαταρία 800 mAh, έχει μεγάλο χρόνο λειτουργίας μετά την πλήρη φόρτιση μέσω power bank, μετασχηματιστή AC, υπολογιστή και πολλά άλλα, χωρίς να χρειάζεται συχνή φόρτιση.

Specifications:
Color: Black
Material: ABS
Battery Capacity: 800mAh
Doorbell Size: 8 * 4.5 * 2.4cm/ 3.1 * 1.7 * 0.9inch
Doorbell Weight: 60g/ 2.1oz
Chime Size: 6.5 * 4.5 * 1.4cm/ 2.5 * 1.7 * 0.5inch
Chime Weight: 30g/ 1.05oz

Note:
The smartphone showed in the pictures is not included.

Package List:
1 * Doorbell
1 * Chime
1 * Bag of Screws
1 * Double-Sided Sticky Mat
1 * User Manual (English)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν γίνεται να γράφουμε και αν περνάει τελωνείο και ποιο τρόπο αποστολής επιλέγουμε.
    Είμαστε πολλοί που δεν έχουμε παραγγείλει από εκεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.