Οι φήμες για το Samsung Galaxy S8 έχουν ξεκινήσει ήδη να εμφανίζονται, με την πιο πρόσφατη που είδαμε, να ισχυρίζεται πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει νωρίτερα σε σύγκριση με το Galaxy S7, λόγω των προβλημάτων του Galaxy Note 7.

samsung-exynos8-640x354
Μια νέα φήμη από την Κίνα λέει τώρα, ότι ο νέος Exynos 8895 επεξεργαστής που μάλλον θα φοράει, θα έρθει με ταχύτερη επεξεργασία εικόνας κατά 70%, ενώ ο χρονισμός των πυρήνων του θα φτάνει στα 3GHz. Δεδομένου ότι το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να βελτιωθεί στον τομέα της εικόνας, ελπίζουμε να δούμε πιο δυνατή κάμερα, που θα αξιοποιήσει τις δυνατότητες του νέου chipset.

Ο Exynos 8895 λέγεται επίσης, ότι θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής της Samsung κατασκευασμένος στα 10nm και πως θα τρέχει με μέγιστη δύναμη στα μόλις 5 watt. Τέλος, το εν λόγω chipset, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς σκόραρε 2301 στο single-core και 7019 στο multi-core test του Geekbench.

Αν οι παραπάνω φήμες είναι πραγματικές, θα δούμε το Galaxy S8 να είναι εξοπλισμένο με έναν από τους καλύτερους επεξεργαστές για κινητά μέχρι σήμερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.