Το σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης και σε αρκετές περιπτώσεις έκρηξης του Galaxy Note 7 δεν άφησε φέτος καλό όνομα στην Samsung. Κάθε μέρα βλέπουμε και από ένα νέο περιστατικό να γίνεται πρωτοσέλιδο στις μεγαλύτερες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες τεχνολογίας. Έτσι λοιπόν, η κορεατική εταιρεία θα μπορούσε να σκέφτεται να παρουσιάσει νωρίτερα το Galaxy S8, μέσα στο 2017 φυσικά, ελπίζοντας να ξεχαστεί η “πανωλεθρία” που έχει προκληθεί από το Galaxy Note 7.

Samsung Galaxy S7 (3)

Αυτό είναι απλά μια φήμη σε αυτό το σημείο, και δεν υπάρχει οποιαδήποτε λεπτομέρεια που να το επιβεβαιώνει, έτσι είναι ασαφές το πόσο νωρίτερα το Galaxy S8 θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε σύγκριση με το Galaxy S7.

Σύμφωνα τώρα με μια άλλη πηγή, η Samsung έχει ξεκινήσει ήδη να εργάζεται σε δύο μοντέλα του Galaxy S8, με κωδικές ονομασίες SM-G950 και SM-G955. Τα δύο αυτά μοντέλα είτε διαφέρουν ως προς το μέγεθος της οθόνης, είτε η Samsung θα συνεχίσει το κλασσικό μοτίβο με μία απλή και μία Edge έκδοση στην σειρά Galaxy S. Το πιθανότερο, βασιζόμενοι και σε παλιότερες πηγές, είναι η Samsung να ανακοινώσει το Galaxy S8 σε δύο μεγέθη, όπου και τα δύο θα έχουν κυρτή Edge οθόνη.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ