Η Samsung ανακοίνωσε στην CES πριν από λίγο τον νέο Exynos 5 Octa, βασισμένο στην αρχιτεκτονική ARM big.LITTLE/ Cortex A15. Σχεδιασμένος να είναι χαμηλής κατανάλωσης, ενώ συγχρόνως υψηλής απόδοσης. Η Samsung ισχυρίζεται πως οι επιδόσεις του στα γραφικά είναι διπλάσιες από ότι κυκλοφορεί στην αγορά. Η επίδειξη έγινε από τον DR. Whoo που τον είδαμε να ψάχνει για εστιατόρια την ώρα που έβλεπε μια ταινία HD, ενώ τραγουδούσε για τις αρετές της γρήγορης απόδοσης αποστραγγίζοντας τις δυνατότητες του Exynos. Εάν και δεν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής, τα χαρακτηριστικά θυμίζουν πολύ τα chip για τα οποία ακούγαμε τον Νοέμβρη και που αναμένεται να τρέχουν στα dual core setups (1.8 GHz A15 για την σκληρή δουλειά, 1.2GHz A7 για τις ελαφριές δουλειές) όλα στα 28nm.

Λέτε να φοράει αυτόν το Samsung Galaxy S IV; Εμείς το βρίσκουμε πάρα πολύ πιθανό, μιας και οι τετραπύρηνοι Α15 κοντεύουν να γίνουν ήδη mainstream!

Πηγή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.