Το πρώτο smartphone chipset της Samsung σε συνεργασία με την AMD, ο Exynos 2200, όπως είναι γνωστό υποστηρίζει ray tracing, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να υπήρχε η δυνατότητα να μετρηθούν οι επιδόσεις. Ένα νέο benchmark software που αποκαλείται Vitro δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι το Galaxy S22 Ultra με τον Exynos 2200, ξεπερνά το RedMagic 8 Pro που έρχεται με τον Snapdragon 8 Gen 2 στις επιδόσεις ray tracing.

Πιο συγκεκριμένα, σε 1080p ανάλυση, ο Exynos 220 του Galaxy S22 Ultra σημειώνει καλύτερες επιδόσεις με μέσο frame rate 21.6fps, ενώ από τη μεριά του το αντίστοιχο του Red Magic 8 Pro φθάνει τα 17.6fps. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ομάδα του Androidauthority έτρεξε και 20 συνεχόμενα raytracing stress tests.

Ακόμη και εδώ, ο Exynos 2200 ανταποκρίνεται καλύτερα από τον Snapdragon 8 Gen 2 μέχρι την 17η δοκιμή όπου στη συνέχεια έχουμε throttling. Και πάλι όμως, το μέσο frame rate του Exynos 2200 ήταν 16.9 fps ενώ του Snapdragon 8 Gen 2, κάτι που λέει πάρα πολλά για την Xclipse 920 GPU του Exynos. Βέβαια, ο Snapdragon 8 Gen 2 δεν παύει να είναι ένα από τα πιο γρήγορα chips και με απίστευτο efficiency.

Αυτό εξηγεί την ποιότητα των iPhone συσκευών

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.