Η Samsung ισχυρίζεται ότι το Galaxy Z Flip 3 αντέχει 200.000 αναδιπλώσεις, πριν ο μεντεσές του παρουσιάσει προβλήματα, κάτι που προσφέρει μέχρι και 5 χρόνια χρήσης, με 100 αναδιπλώσεις την ημέρα. Μία χαρά, ειδικά όταν ο ισχυρισμός της εταιρείας αποδεικνύεται συντηρητικός.

Ο YouTuber Mrkeybrd έκανε ζωντανή δοκιμή που κράτησε από τις 8 έως τις 13 Ιουνίου, για να δει πόσες αναδιπλώσεις αντέχει στην πραγματικότητα το Z Flip 3. Η δοκιμή προβλήθηκε ζωντανά σε live stream, οπότε κανείς δεν μπορεί να πει ότι έκανε κάποιο κόλπο για αν πιάσεις τις 400+ χιλιάδες αναδιπλώσεις.

Το Samsung Galaxy Z Flip 3 που χρησιμοποίησε ο YouTuber ξεκίνησε να παρουσιάζει προβλήματα στις 352.000 αναδιπλώσεις, όπου ο μεντεσές δεν λειτουργούσε σωστά, αλλά άντεξε μέχρι τις 418.500 αναδιπλώσεις, πριν αρχίσει να μην ανοίγει εντελώς ή να παραμένει κλειστός.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και οι 352.000 αναδιπλώσεις είναι πολύ περισσότερες από τις 200.000 που υπόσχεται η Samsung και προσφέρουν σχεδόν 10 χρόνια χρήσης με 100 αναδιπλώσεις την ημέρα. Αν υπολογίσουμε τις 418.500 αναδιπλώσεις, τότε η χρήση φτάνει τα 11 και πλέον χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.