Η Samsung παρουσίασε μια ειδική έκδοση του Galaxy Z Flip 3. Αυτή η έκδοση του αναδιπλούμενου τηλεφώνου ονομάζεται Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition και θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Το Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition έχει καταχωρηθεί στον ιστότοπο της Samsung στη Νότια Κορέα. Το τηλέφωνο έρχεται συσκευασμένο σε ένα τεράστιο κουτί, σε αντίθεση με τις συσκευασίες που χρησιμοποιεί η εταιρεία.

Το κουτί περιλαμβάνει το Samsung Galaxy Z Flip 3, ένα σετ clear cover Pikachu, μια θήκη Pokemon με κορδόνι, ένα πακέτο με κάρτες Pokemon για τροποποίηση της θήκης, ένα μπρελόκ Pikachu, και μια βάση σε σχήμα Poke Ball.

Το τηλέφωνο μπορεί επίσης να συνοδεύεται από μερικά μοναδικά θέματα, ήχους κλήσης, και ταπετσαρίες, που σχετίζονται με τα Pokemon. Περισσότερες πληροφορίες για το τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμες αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα μέσω της ιστοσελίδας της Samsung. Η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει την τιμή του τηλεφώνου, πόσα κομμάτια θα διαθέσει, και αν θα το κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.