Τις τελευταίες ημέρες ακούμε πολλά σενάρια για την ημερομηνία ανακοίνωσης του πολύ-αναμενόμενου Samsung Galaxy S8. Έτσι προσπαθήσαμε να βρούμε πληροφορίες για την ανακοίνωση της συσκευής και τις βρήκαμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από άτομο που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμο, η εταιρία θα ανακοινώσει την συσκευή στις 29 Μαρτίου. Η κυκλοφορία της συσκευής θα ακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο, και συγκεκριμένα στο δεύτερο μισό του μήνα. Παραδοσιακά το λανσάρισμα τις συσκευής στην αγορά, θα είναι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Samsung Galaxy S8 αναμένεται να έρθει με πολύ μικρά bezels, κάτι που θα επιτρέψει την μεγάλη αύξηση στο μέγεθος της οθόνης, χωρίς να έχουμε αύξηση στο συνολικό μέγεθος της συσκευής. Στο εσωτερικό περιμένουμε τον Snapdragon 835, με μεγάλη πιθανότητα να μην έχουμε εκδόσεις με Exynos για φέτος, αφού η εταιρία αγοράζει μανιωδώς όλα τα SD835 chips που μπορεί να βρει.

Περιμένουμε να δούμε πολλά από την εταιρία για φέτος, ειδικά μετά το φιάσκο με το Galaxy Note 7. Δικαίως λοιπόν η ανακοίνωση του Galaxy S8 θεωρείται η σημαντικότερη ανακοίνωση στην ιστορία της εταιρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.