Οι φήμες ήθελαν τη Samsung να εργάζεται πάνω στα Galaxy Buds 3 και αναμενόταν να κυκλοφορήσουν μαζί με τα Galaxy Z Flip 5 και Galaxy Z Fold 5. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύφθηκε ότι τα επερχόμενα ακουστικά θα ονομάζονται στην πραγματικότητα Samsung Galaxy Buds FE. Τώρα, διέρρευσαν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά.

Τα Galaxy Buds FE θα είναι τα πιο προσιτά ακουστικά της εταιρείας, τουλάχιστον σύμφωνα με την τιμή MSRP τους. Ο αξιόπιστος leaker Roland Quandt αποκάλυψε ότι θα κυκλοφορήσουν με τιμή στα 99.99 δολάρια. Τα TWS φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν σε δύο χρώματα: Graphite και White. Όσον αφορά τον ήχο, τα επερχόμενα ακουστικά φέρονται να χρησιμοποιούν 12mm AKG-tuned drivers.

Πριν από λίγες ημέρες, διέρρευσε ολόκληρο το εγχειρίδιο χρήσης των Samsung Galaxy Buds FE. Το έγγραφο αποκάλυψε ότι η θήκη των ακουστικών έχει σχήμα παρόμοιο με αυτό των Galaxy Buds 2 και των Galaxy Buds Pro. Τα ακουστικά διαθέτουν wear-detection αισθητήρες, δύο μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό, Bluetooth 5.3 και ANC. Η θήκη τους διαθέτει δύο LED και θύρα USB Type-C.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.