Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα σούπερ φτηνό ζευγάρι ακουστικών που ονομάζεται “Galaxy Buds FE”. Ωστόσο, τώρα εμφανίστηκε μια νέα σειρά από renders που αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια του design τους.

Το WinFuture δημοσίευσε μια σειρά λεπτομερών εικόνων που δείχνουν τα Galaxy Buds FE σε γκρι χρώμα. Τα ακουστικά, όπως αναμενόταν, έχουν σχεδιασμό που είναι σχετικά παρόμοιος με τα εξαιρετικά δημοφιλή Galaxy Buds+ της Samsung, τα οποία κυκλοφόρησαν το 2020, αλλά η εταιρεία έχει κάνει κάποιες αλλαγές.

Στην “άκρη” του ακουστικού, υπάρχει ένα νέο πάνελ αφής που είναι μικρότερο, αλλά πιο ευδιάκριτο σε σύγκριση με το μοντέλο της Samsung του 2020. Το σχήμα και το στυλ υποδηλώνουν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα φυσικό κουμπί και όχι μια ευαίσθητη στην αφή περιοχή, κάτι που θα μπορούσε αποτελεί μία αναγκαία αλλαγή για τη μείωση του κόστους των TWS.

Μια άλλη αξιοσημείωτη αλλαγή αφορά τη θήκη. Τα Galaxy Buds+ είχαν μια θήκη σε σχήμα χαπιού, τα Samsung Galaxy Buds FE φαίνεται να υιοθετούν το τετράγωνο στιλ που εισήχθη στα Buds Live το 2021 και έκτοτε υιοθετήθηκε από τα Buds Pro, Buds 2, και Buds 2 Pro. Είναι ένας καλός συνολικός σχεδιασμός και η διχρωμία με το λευκό και το σκούρο γκρι δείχνει καλή.

Τα υπόλοιπα είναι ως επί το πλείστων κοινά με τα Buds+. Τα Buds FE έχουν τον ίδιο μικρό σχεδιασμό με φτερούγες, τις ίδιες επαφές φόρτισης, και τον ίδιο αισθητήρα για να γνωρίζουν πότε πρέπει να διακόπτεται και να αναπαράγεται η μουσική όταν φοράτε τα ακουστικά.

Η Samsung αναμένεται να λανσάρει αυτά τα νέα ακουστικά κάποια στιγμή αργότερα φέτος μαζί με ένα Galaxy S23 FE, αλλά δεν είναι γνωστό προς το παρόν το πότε θα συμβεί αυτό. Όσον αφορά την τιμή, όλα τα σημάδια δείχνουν ότι τα TWS θα είναι διαθέσιμα σε προσιτή τιμή, γύρω στα 100 ευρώ ή πιο κάτω.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.