Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που αναφέρουν ότι οι χρήστες θα πρέπει να αλλάζουν iPhone κάθε δύο χρόνια, ενώ κάποιοι δήλωσαν πως τα iPhone 15 δεν θα αποτελούν τόσο καλές προτάσεις, όσο οι διάδοχοι τους. Νέα στοιχεία, δείχνουν ότι τα iPhone 15 Pro δεν αξίζουν να τα αγοράσεις, εξαιτίας ενός χαρακτηριστικού που θα έχουν τα iPhone 16 Pro.

Ένα από τα δυνατότερα χαρακτηριστικά που έχουν τα iPhone 15 είναι η περισκοπική κάμερα, την οποία η Apple περιόρισε στο Pro Max. Ωστόσο, αυτό θα αλλάξει το επόμενο έτος, σύμφωνα με νέα αναφορά, η οποία συμφωνεί με χρονοδιάγραμμα που είχε διαρρεύσει και αποκάλυπτε τις αναβαθμίσεις που θα εφαρμόσει η Apple στα smartphones της, τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο leaker του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, Digital Chat Station, το επόμενο έτος και σε αντίθεση με τα iPhone 15, η Apple θα προσφέρει περισκοπική κάμερα και στα δύο Pro μοντέλα. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι και τα δύο iPhone 16 Pro θα έχουν δυνατότητα 5x ζουμ και 48MP stacked κύρια κάμερα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.