Στην έναρξη λειτουργίας ενός νέου δικτίου ΑΤΜ σε συγκεκριμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα θα προχωρήσει η Euronet, με στόχο να προσφέρει άμεση πρόσβαση σε μετρητά σε όλους τους συμπολίτες μας, τόσο σε αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, καθώς όπως όλοι γνωρίζουμε οι τράπεζες μειώνουν την φυσική τους παρουσία.

Το νέο δίκτυο της Euronet θα φέρει την ειδική σήμανση ΑΤΜ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ και ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΤΡΗΤΩΝ. Αξίζει να σημειωθεί ότι βρίσκεται ήδη σε λειτουργία με 20 ΑΤΜ στην Αθήνα και γρήγορα θα επεκταθεί σε άλλες περιοχές της χώρας.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η Εuronet έχει μακρόχρονη παρουσία στην Ελλάδα, πλέον των 25 ετών, εγκαθιστώντας και λειτουργώντας σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ΑΤΜ, εκτός τραπεζικών καταστημάτων (off site) στη χώρα που αριθμεί περισσότερα από 1.700 ΑΤΜ. Παράλληλα, δραστηριοποιείται και αναπτύσσει τον τομέα της Αποδοχής Πληρωμών και Εκκαθάρισης Συναλλαγών με την εμπορική ονομασία ‘epay’ με περισσότερα από 220.000 τερματικά POS και σημαντικά μερίδια αγοράς στο φυσικό και ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τρέξε άμεσα για ΔΕΗ myHome online – Μόλις ανακοινώθηκε μειωμένη τιμή

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ATM χωρίς χρέωση τα @@ μου τα δύο!
    Για 200€ ανάληψη 226€ χρέωση στο λογαριασμό.
    Καλές οι διαφημίσεις για το site αλλά να μεταδίδονται ως τέτοιες μαζί με τα ψιλά τους γράμματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.