Σημαντικές εκπτώσεις στη τιμή του ΔΕΗ myhome online ανακοίνωσε μόλις πριν από λίγη ώρα η ΔΕΗ ρίχνοντας την τιμή στα 0.175 ευρώ ανά κιλοβατόρα. Το ακόμη καλύτερο είναι ότι πρόκειται για ένα σταθερό πρόγραμμα χωρίς να επηρεάζεται από ρήτρες αναπροσαρμογής. Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό σε καμιά περίπτωση, ούτε θα βγάλουμε προμήθεια αν πας στη ΔΕΗ όπως συμβαίνει με τους πωλητές που σε παίρνουν τηλέφωνο και άλλα συμφωνείς και άλλα βλέπεις στο λογαριασμό τελικά.

ΔΕΗ myhome online

Επίσης, το πρόγραμμα συνδυάζεται και με Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο. Δηλαδή η τιμή θα πέσει στα 0.13 ανά κιλοβατώρα για όσους είναι ενταγμένοι στο ΚΟΤ Β, ενώ για τους δικαιούχους του ΚΟΤ Α θα φθάσει τα 0.10 λεπτά, χωρίς να συνυπολογίσουμε τυχόν επιδοτήσεις του κράτους προς το ΚΟΤ από Γενάρη.

Ως εκ τούτου βλέπουμε ότι είναι ένα ιδιαίτερα συμφέρον προϊόν αν σκεφθείς τις τιμές που θα υπάρξουν από την επόμενη χρονιά, όταν και θα βάλουν τέλος στις επιδοτήσεις. Επίσης δεν μπλέκεις με χρωματιστά τιμολόγια και τους όρους αυτών και πως θα υπολογίζεται η ρήτρα. Μπορείς να βρεις τους όρους του νέου myhome online εδώ.

Και πάλι η τιμή της κιλοβατώρας είναι πολύ αυξημένη σε σχέση με αυτά που όλοι μας έχουμε συνηθίσει, αλλά ειδικά αν έχεις ΚΟΤ προσωπικά θα σου προτείναμε να τρέξεις άμεσα να μεταφερθείς στο πρόγραμμα. Δεν έχεις ιδέα τι τιμές έρχονται από τον Ιανουάριο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

8 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Η ΔΕΗ μείωσε την τιμή ανά κιλοβατώρα κατά 11λεπτά του ευρώ μόνο και μόνο για προσέλκυση πελατών. Ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι δεν θα τις αυξήσει ξανά γνωρίζοντας το βεβαρημένο παρελθόν της; Άποψή μου είναι ότι μετέτρεψαν την ρήτρα σε ουράνιο τόξο χρωμάτων!

 2. Το παρόν άρθρο δεν είναι διαφημιστικό σε καμιά περίπτωση….oοοοκ!
  Θα ήθελα να διαβάσω και ενα άρθρο στο οποίο θα σχολιαζεις αυτα που γράφεις στο παρόν άρθρο μετα απο 2-3 μήνες.

 3. Την Χρεωστέα Ζήτηση από τα τιμολόγια Γ22 την κατάργησε; Ποτέ πια ΔΕΗ μετά την ληστεία τόσα χρόνια!

 4. Μας δουλεύετε άγρια. Πολύ άγρια!! ‘Ολοι συνεργείτε στην καταλήστευσή μας… Με 0,175 λεπτά η κιλοβατώρα είναι καλή τιμή? Το έχετε χάσει εντελώς. Μέχρι πολύ πρόσφατα ήταν 0,078 / Kwh. Τι δεν καταλαβαίνετε?

 5. εισαι σιγουρος οτι συνδιαζεται με το ΚΟΤ Β;
  πηγα το εκανα απο σενα που το διαβασα
  αν οχι με καψες αρχηγε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.