Το Samsung Galaxy S11 αναμένεται να είναι μια εκπληκτική συσκευή. Στην πάροδο του χρόνου, η Samsung  έχει καταφέρει να τελειοποιήσει το design και αν και αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό υποκειμενικό, το να βλέπουμε για πρώτη φορά το πιθανό design είναι κάπως εκπληκτικό. Η Samsung έχει μειώσει ήδη πολύ τα bezels των συσκευών της όσο το δυνατόν γινόταν με τα Galaxy S10 και Galaxy Note 10.

Το Samsung Galaxy S11 έρχεται σε μια μεταβατική περίοδο για τα smartphone. Το σύνηθες solid-state smartphone design έχει φθάσει στα όριά του, ενώ ο αναδιπλούμενος τύπος φαντάζει ως το μέλλον. Όσον αφορά δηλαδή τα κανονικά τηλέφωνα, δεν μπορούν να γίνουν πολλά περισσότερα για τη μείωση των bezels, εκτός από curved screen λύσεις όπως αποκαλούνται και το κρύψιμο της selfie πίσω από την οθόνη. Η αλήθεια είναι ότι η Samsung εργάζεται πάνω σε μια τέτοια υλοποίηση αλλά αυτή δεν θα φθάσει στο Galaxy S11. Επομένως, τι χρειάζεται η  Samsung για να διαφοροποιήσει το τηλέφωνό της από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό;

Η εκπληκτική κάμερα του Samsung Galaxy S11

Οι κάμερες των Samsung smartphones είναι ιδιαίτερα αξιόλογες όσον αφορά την φωτογραφία και το βίντεο, αλλά η εταιρεία, δεν έχει κάνει τόσα πολλά τα τελευταία χρόνια, για να ανεβάσει την κάμερα σε άλλο επίπεδο. Για το Galaxy S11, η Samsung λέγεται ότι θα συμπεριλάβει αισθητήρα των 108MP. Όχι μόνο αυτό, αλλά θα διαθέτει telephoto camera που χρησιμοποιεί τη γνωστή μέθοδο (periscope) zoom για 5x οπτικό.

Επιπροσθέτως, η Samsung θα τοποθετήσει και έναν αισθητήρα spectrometer για λειτουργίες, μεταξύ των οποίων και health tracking. Ένας τέτοιος αισθητήρας αναλύει τη χημική ένωση ενός αντικειμένου. Σε ένα τηλέφωνο όμως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαπιστώσεις τις διατροφικές αξίες ενός μήλου, ή για παράδειγμα να διαπιστώσεις τον τύπο του αλκοόλ ενός ποτηριού.

Το Galaxy S11 θα διαθέτει μια Infinity-O display, όπως συμβαίνει και στα Note 10 και S10. Αυτή τη φορά όμως, η selfie κάμερα θα είναι μικρότερη από το S10. Πολλοί θα αναρωτηθούν, γιατί δεν περιλαμβάνει pop up κάμερα σαν του Galaxy A80. Θέλει να προσφέρει μια premium εμπειρία και τέτοιες υλοποιήσεις δεν επιτρέπουν πιστοποιήσεις IP68.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.