Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξέρουμε τα πάντα για τα Samsung Galaxy S22, και ας απέχουμε μήνες από την κυκλοφορία τους. Όμως, παρόλο που έχουμε καταλήξει στο πιο θα είναι το design, κάθε τόσο κυκλοφορούν δεδομένα που επιβεβαιώνουν ή διαψεύδουν όσα ξέρουμε.

Τώρα έκαναν την εμφάνιση τους σχέδια που αποκαλύπτουν το design όλων των μοντέλων της σειράς και επιβεβαιώνουν μία παλιά πληροφορία. Σχεδιαστικά δεν έχουμε κάτι νεότερο, βλέπουμε ότι τα δύο μικρότερα μοντέλα μοιάζουν με τους προκατόχους τους και ότι το Ultra διαφέρει πάρα πολύ από τον προκάτο του.

Στις διαστάσεις έχουμε διαφορές. Το Samsung Galaxy S22 είναι συνολικά μικρότερο από τον προκάτοχο του, πιο λεπτό, στενότερο, και πιο κοντό. Το Ultra δεν διαφέρει μόνο σχεδιαστηκά με τον προκάτοχο του, αλλά είναι πλατύτερο, πιο κοντό, και πιο παχύ – 2+ χιλιοστά πιο πλατύ, 0.15 χιλιοστά πιο παχύ, ~2 χιλιοστά πιο κοντό.

Πάμε τώρα στο plus. Εδώ θα λες γιατί το αφήσαμε τελευταίο. Παλαιότερα είχε γίνει γνωστό ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα εγκαταλείψει το “+” και το μεσαίο μοντέλο θα το ονομάζει πλέον “Pro”. Το Galaxy S22 Pro λοιπόν είναι ελάχιστα πιο πλατύ από το S21+, ~4 χιλιοστά πιο κοντό, και 1+ χιλιοστά πιο λεπτό.

Samsung Galaxy S22 Pro Ultra Schematics

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.