Δεν πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν renders του Galaxy S22 Ultra και δημοσιεύθηκαν renders των Samsung Galaxy S22 και S22+. Σε αντίθεση με το S22 Ultra, τα μικρότερα μοντέλα της σειράς δείχνουν ίδια με τους προκατόχους τους. Έχουμε μία επίπεδη οθόνη με κεντρικό punch hole, μικρά bezels, κάθετο τριπλό σύστημα καμερών, και μεταλλική κατασκευή.

Δεν ξέρουμε τα specs των δύο τηλεφώνων, αλλά κυκλοφορούν αναφορές ότι το βασικό έχει πάχος 7.6 χιλιοστά και 6 ιντσών οθόνη, μαζί με βελτιώσεις στο bump των καμερών και σύστημα με 50MP κύρια, 12MP ultra wide, και telephoto.

Οι αναφορές για το Samsung Galaxy S22+ μιλούν για 7.6 χιλιοστά πάχος που φτάνει τα 9.1 χιλιοστά στο module, 6.5 ιντσών οθόνη, και USB type-C στο κάτω μέρος χωρίς κλασική θύρα ακουστικών – όπως και το βασικό μοντέλο. Τέλος, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα αφήσει πίσω της το “+” και θα χρησιμοποιήσει το “Pro” για το μεσαίο μοντέλο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.