Μια από τις μεγαλύτερες και πιο αξιοσημείωτες αλλαγές στο iOS 14.5 είναι το recalibration της μπαταρίας στα iPhone 11. Το νέο feature σου δίνει μια πιο έγκυρη ανάγνωση της μέγιστης χωρητικότητας της μπαταρίας της συσκευής σου και των peak performance δυνατότητων, ενώ μπορεί να επιδιορθώσει ακόμη και τη γρήγορη εξάντληση. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να σε οδηγήσει μέχρι το πιο κοντινό κέντρο επισκευών για αντικατάσταση. Να σημειωθεί, ότι το νέο αυτό χαρακτηριστικό, είναι μόνο διαθέσιμο για iPhone 11, iPhone 11 Pro και iPhone 11 Pro Max.

Πως λειτουργεί:

  • Μόλις εγκαταστήσεις το iOS 14.5 σε ένα iPhone 11 , η διαδικασία του recalibration της μπαταρίας θα ξεκινήσει αυτόματα. Μπορεί να χρειαστεί ως και μερικές εβδομάδες. Μπορεί να διορθώσει συμπεριφορές γρήγορης εξάντλησης, ή σε λίγες περιπτώσεις μειωμένο peak performance capability.
  • Για να ελέγξεις την κατάστασή του μεταβαίνεις Settings > Battery > Battery Health
  • Θα δεις ένα νέο Σημαντικό Μήνυμα στη κορυφή, που θα σου λέει ότι η διαδικασία θα κρατήσει μερικές εβδομάδες και θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου, παράλληλα με τους κανονικούς κύκλους φόρτισης.
  • Η Apple λέει ότι θα γνωρίζεις ότι η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, όταν η ειδοποίηση από την κορυφή του Battery health section θα φύγει και θα εμφανιστεί η ανανεωμένη τιμή μέγιστης χωρητικότητας και peak performance.
  • Αν η διαδικασία βρει ότι η μπαταρία είναι φθαρμένη, ένα νέο μήνυμα θα σε ειδοποιεί ότι χρειάζεται επίσκεψη σε επισκευαστικό κέντρο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.