Η Apple αποκάλυψε σήμερα τα νέα iPhone 15 Pro στα οποία υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο κουμπί, το οποίο πήρε τη θέση του διακόπτη σίγασης και μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ενεργοποιεί μια συγκεκριμένη λειτουργία. Αυτό το νέο “Action Button” των iPhone 15 Pro είναι παρόμοιο με αυτό που παρουσιάστηκε στο Apple Watch Ultra, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει προπονήσεις, μεταξύ άλλων.

Το Action Button μπορεί να προγραμματιστεί για να κάνει πράγματα όπως η ενεργοποίηση της κάμερας, η έναρξη μιας εγγραφής, το άνοιγμα μιας σημείωσης ή η εκτέλεση των δικών σας προσαρμοσμένων συντομεύσεων. Από προεπιλογή, το κουμπί λειτουργεί όπως ο διακόπτης σίγασης. Επιπλέον, το κουμπί διαθέτει απτική ανατροφοδότηση όταν εκτελεί την προγραμματισμένη λειτουργία.

Όσοι θεώρησαν την κατάργηση του διακόπτη λάθος, μπορούν με το νέο Action Button των iPhone 15 Pro να εκτελούν την ίδια εργασία, ίσως με περισσότερη ευκολία. Τέλος, το κουμπί των iPhone 15 Pro είναι πολύ μικρό και δεν ξεχωρίζει γιατί έχει το χρώμα του πλαισίου – σε αντίθεση με εκείνο του Watch Ultra που έχει πορτοκαλί χρώμα και αρκετά μεγάλο όγκο.

Apple iPhone 15 Pro Action Button

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.