Η Huawei σχεδιάζει να κάνει ένα νέο βήμα για να ξεπεράσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με τις αμερικανικές κυρώσεις. Η εταιρεία σχεδιάζει να συνεργαστεί με άλλα smartphone brands για να παρακάμψει τις αμερικανικές κυρώσεις, προκειμένου να αποκτήσει πρόσβαση στην αμερικανική τεχνολογία.

Σύμφωνα με ένα report του Bloomberg, ο κινεζικός κατασκευαστής, στοχεύει στην παραχώρηση αδειών χρήσης των σχεδίων των smartphone του σε άλλα brands, γεγονός που θα του επιτρέψει να αποκτήσει πρόσβαση σε κρίσιμα εξαρτήματα των ΗΠΑ.

Η  πληροφορία προέρχεται από πηγές προσκείμενες στο θέμα, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η κίνηση αυτή θα επιτρέψει στην εταιρεία να βοηθήσει την φθίνουσα επιχειρηματική της δραστηριότητα στα smartphones.

Προς το παρόν όμως θα πρέπει να λάβουμε με επιφύλαξη τις συγκεκριμένες πληροφορίες, καθώς η ίδια η Huawei δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι επισήμως προς το παρόν.

Η Samsung κυκλοφορεί επίσημα από σήμερα το Samsung One UI 4 στα Galaxy S21 smartphones

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.