Η Samsung καθιστά διαθέσιμο  από σήμερα το One UI 4 για τα Galaxy S21, S21 Plus και S21 Ultra, όπως ανακοίνωσε μόλις η εταιρεία. Η ενημέρωση βασίζεται στο φετινό Android 12, κυκλοφόρησε σε public beta τον Σεπτέμβριο και προσθέτει νέες επιλογές ως προς τα θέματα, βελτιώσεις πληκτρολογίου και πολλές ρυθμίσεις απορρήτου.

samsung one ui 4

Τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται με την τελευταία έκδοση του λογισμικού της Samsung θα πρέπει να φαίνονται οικεία σε όσους παρακολουθούν από κοντά και ενημερώνονται για τις αναβαθμίσεις του Android 12. Αρχικά, υπάρχει ένα ριζικά ανανεωμένο design σε στυλ Material You, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας αλλαγής των χρωμάτων του λειτουργικού συστήματος με βάση την επιλεγμένη ταπετσαρία, ενώ υπάρχουν και ριζικά επανασχεδιασμένα widgets.

Τα νέα χαρακτηριστικά που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής περιλαμβάνουν ένα Privacy Dashboard που παρακολουθεί πόσο συχνά οι εφαρμογές ζητούν ευαίσθητες πληροφορίες από το τηλέφωνό σας, ενώ υπάρχουν επίσης νέες οπτικές ενδείξεις που δείχνουν πότε η κάμερα ή το μικρόφωνο του τηλεφώνου είναι σε χρήση.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα βελτιωμένο πληκτρολόγιο που προσφέρει περισσότερα κινούμενα emoji και αυτοκόλλητα. Αν και το One UI 4 περιορίζεται προς το παρόν στη σειρά S21 της Samsung, η εταιρεία αναφέρει ότι θα είναι διαθέσιμη “σύντομα” σε μια σειρά από άλλες συσκευές της, συμπεριλαμβανομένων παλαιότερων συσκευών Galaxy S, Galaxy Note και Galaxy A, καθώς και των αναδιπλούμενων συσκευών της Samsung και των tablet.

 Δες πότε αναβαθμίζονται οι υπόλοιπες συσκευές της Samsung

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.