Το έχουμε ξανά πει, η OnePlus όπως πάντα ξεκίνησε να προωθεί τα προϊόντα που θα παρουσιάσει στις 22 Ιουλίου. Μέχρι τώρα έχουμε το OnePlus Nord 2 και τα νέα Buds Pro.

Μιλώντας στο CNET, ο επικεφαλής R&D της OnePlus, Kinder Liu, αποκάλυψε ότι τα νέα TWS ακουστικά της εταιρείας θα έχουν adaptive noise cancellation που μπορεί να ακυρώνει 40dB θορύβου. Όπως και τα AirPods Pro, τα Buds Pro θα έχουν στο στέλεχος έναν force sensor για την εναλλαγή των mode του noise-canceling.

Επιπλέον, τα νέα TWS της OnePlus θα υποστηρίζουν Warp Charge και σε δέκα λεπτά θα αναπληρώνουν 10 ώρες αυτονομία. Υπάρχει επίσης υποστήριξη ασύρματης φόρτισης, αλλά περιορίζεται στα 2W. μπαταρία τους προσφέρει 28 ώρες αυτονομία με ANC και 38 ώρες χωρίς ANC – δεν ξέρουμε την αυτονομία τους με μία φόρτιση.

Τέλος, τα OnePlus Buds Pro θα κυκλοφορήσουν σε μαύρο ματ χρώμα, θα έχουν πιστοποίηση για νερό και σκόνη, και θα υποστηρίζουν iOS χάρη στο app HeyMelody. Περισσότερα θα μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.