Η OnePlus ετοιμάζει ένα νέο ζευγάρι TWS ακουστικών, τα οποία θα συμπληρώσουν τον κατάλογο της εταιρείας που προς το παρόν περιλαμβάνει τα OnePlus Buds και Buds Z που κυκλοφόρησε πέρυσι. Το νέο μοντέλο θα ονομάζεται OnePlus Buds Pro και αναμένεται να υποστηρίζει active noise cancellation.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα νέα ακουστικά, εκτός από το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσουν σύντομα και αυτό γιατί το αποκάλυψε η ίδια η εταιρεία μέσω της πρωτοβουλίας Lab.

Αυτή η πρωτοβουλία επιτρέπει σε μερικά μέλη της κοινότητας της OnePlus να δοκιμάσουν νέα προϊόντα πριν από την κυκλοφορία τους. Η εταιρεία άρχισε να λαμβάνει εγγραφές από άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν τα Buds Pro πριν από οποιονδήποτε άλλο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφεί μπαίνοντας σε αυτήν τη σελίδα μέχρι τις 17 Ιουλίου στις 6:59 το απόγευμα. Η επιλογή των τυχερών θα γίνει στις 20 Ιουλίου. Επίσης, η εταιρεία δίνει την ευκαιρία σε όποιον θέλει να δοκιμάσει και το Nord 2.

Τόσο τα ακουστικά όσο και το τηλέφωνο αναμένεται να ανακοινωθούν επίσημα στις 22 Ιουλίου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.