Τα Huawei Mate 50 series έκαναν ντεμπούτο στα τέλη του προηγούμενου έτους και είχαν ορισμένα δυνατά χαρακτηριστικά, όπως η υποστήριξη δορυφορικής επικοινωνίας και το ισχυρό σύστημα καμερών. Ωστόσο, η κινέζικη εταιρεία δεν παρείχε για μία ακόμα φορά 5G συνδεσιμότητα, με τα μοντέλα της σειράς να περιορίζονται σε 4G δυνατότητες. Αυτό μπορεί να αλλάξει με τα Huawei Mate 60.

Σύμφωνα με αναφορά από tipster του κινέζικου κοινωνικού δικτύου Weibo, τα Mate 60 series θα κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβριο του 2023. Το χρονοδιάγραμμα συμπίπτει με αυτό του προηγούμενου έτους. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο στη δημοσίευση του tipster είναι η κρυπτογραφημένη αναφορά στο 5G. Ο tipster έχει βάλει δίπλα στο όνομα των smartphone το “GGGGG”.

Μπορεί να μην έχουμε δει πολλά για τα Huawei Mate 60, αλλά έχουμε καιρό μπροστά μας για leaks, τα οποία σίγουρα θα είναι αρκετά. Σε κάθε περίπτωση, ο tipster διαψεύδει τις αναφορές που θέλουν τα επερχόμενα smartphone της κινέζικης εταιρείας να μοιάζουν με τα Honor X40, ενώ συμπληρώνει ότι είναι αδύνατο το module της κάμερας να έχει αυτή τη διάταξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.