Η HUAWEI αρχίζει να επιστρέφει στον ρυθμό ανακοινώσεων νέων συσκευών και σήμερα μαθαίνουμε πως το HUAWEI Mate 60 Pro θα έρθει πιο νωρίς από ότι υπολογίζαμε. Με το HUAWEI P60 Pro να έχει ήδη ανακοινωθεί για την Κίνα και με την ανακοίνωση για την Ευρώπη να λαμβάνει χώρα στις 9 Μαΐου, η εταιρία ήδη ετοιμάζει την ανακοίνωση του MAte 60 Pro, που είναι και η συσκευή που θέτει τα επίπεδα της φωτογραφικής συσκευής του 2024. Το HUAWEI P50 Pro είχε ανακοινωθεί για την Κίνα από το 2021 και τα προβλήματα που είχε η εταιρία δεν της επέτρεψαν ανακοίνωση του P60 Pro το 2022, αλλά ήρθε μόλις τώρα. Από την άλλη το Mate 50 Pro πήρε είχε μεγάλη αποδοχή από την αγορά της Κίνας, βοηθώντας την εταιρία να αναπτύξει γρηγορότερα τα επόμενα μοντέλα της.

Φέτος, μετά την ανακοίνωση του HUAWEI P60 Pro, έχουμε πληροφορίες για την επόμενη σειρά της εταιρίας, που θα είναι διαθέσιμη στο τρίτο τρίμηνο του 2023. Οι πληροφορίες έρχονται από το MyDrivers, που μας δίνει και πληροφορίες για την συσκευή. Το HUAWEI MAte 60 Pro θα έρθει με τον Snapdragon 8 Gen 2, χωρίς όμως την δυνατότητα για σύνδεση σε δίκτυα 5G, που είναι μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με τον Snapdragon 8+ Gen 1 του P60 Pro.

Με το Mate 50 Pro να έχει ανακοινωθεί το 2022, η εταιρία συνεχίζει για το 2024 με όλες τις σειρές της να έρχονται στην αγορά. Έχουμε ήδη δει το Nova 11 να ανακοινώνεται και μέσα στον χρόνο θα δούμε και την σειρά Mate. Αυτό δείχνει πως η εταιρία μάλλον κάτι κάνει καλά στην διαχείριση του προβλήματος που έχει από το ban των ΗΠΑ.

huawei mate 50 mate 60 pro

Το Mate 60 Pro πιθανότατα θα έρθει με κυμαινόμενο διάφραγμα στις κάμερες, όπως έχουν οι προκάτοχοί του και μάλιστα είναι το δυνατότερο της αγοράς, με την δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 10 βήματα διαφράγματος. Περιμένουμε το αντίστοιχο και στο Mate 60 Pro.

Η συσκευή θα έρθει με Harmony OS 3.x ενώ περιμένουμε να δούμε αν η δυνατότητα για αποστολή μηνυμάτων μέσω δορυφόρου θα βγει και εκτός συνόρων Κίνας. Ελπίζουμε να έχουμε και εδώ την δυνατότητα για του κινητού με μπαταρία στο 1%, για περιπτώσεις ανάγκης, που προσφέρει 12 λεπτά κλήσεων και 3 ώρες αναμονής.

Φυσικά περιμένουμε και χρήση Kunlun γυαλιού στην οθόνη, όπως επίσης και το XMAGE για τις κάμερες, που τα πήγε πολύ καλά στο Mate 50 Pro και P60 Pro.

Με την ανακοίνωση να γίνεται κάπου ανάμεσα στον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, θα έχουμε όλο και περισσότερες πληροφορίες να διαρρέουν. Μείνετε συντονισμένοι

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.