Η Apple λάνσαρε το 15 ιντσών MacBook Air με τον M2, τον Ιούνιο. Ωστόσο, η εταιρεία μπορεί να ετοιμάζεται να λανσάρει ένα πιο ισχυρό και λίγο μικρότερο μοντέλο, κάποια στιγμή μέσα στο 2023.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, και όσα αναφέρει στο νεότερο Power One newsletter, η αμερικανική τεχνολογική εταιρεία έχει ένα λανσάρισμα τον Οκτώβριο που θα έχει ως επίκεντρο τα Mac.

Σε αυτό το λανσάρισμα θα μπορούσαμε να δούμε τα πρώτα Mac με M3 επεξεργαστές. Πιθανά μοντέλα είναι ένα 13 ιντσών MacBook Air, ένα νέο iMac, και ένα 13 ιντσών MacBook Pro.

Ο Gurman είχε πει παλαιότερα ότι τα M3 chip θα είναι βασισμένα σε 3nm διαδικασία της TSMC για βελτιωμένη αποδοτικότητα. Επίσης, σημείωσε ότι μία έκδοση του M3 MacBook Pro θα έχει 12 πυρήνων CPU, 18 πυρήνων GPU, και 36GB RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.