Η Apple ανακοίνωσε μόλις επίσημα τα νέα 14 ιντσών και 16 ιντσών MacBook Pros, εξοπλισμένα με τα τελευταία και πιο πρόσφατα M2 Pro και M2 Max chips. Το M2 Pro έρχεται με δωδεκαπύρηνο CPU, με μια GPU ως 19 πυρήνων και μέχρι 32GB unified memory, με το M2 Max να περιλαμβάνει GPU ως 38 πυρήνων και υποστήριξη ως 96GB unified memory.

apple 1

Πιο συγκεκριμένα, το νέο 14 ιντσών΄MacBook Pro με το M2 Pro ξεκινά από τα 1.999 δολάρια, με το μοντέλο των 16 ιντσών από τα 2.409. Η Apple αναφέρει ότι το M2 Pro έχει τη διπλάσια ποσότητα transistors με την οποία κατέφθασε το M2 και σχεδόν 20% περισσότερους από το M1 Pro, ενώ περιλαμβάνει και 200GB/s unified memory bandwidth, διπλάσιο από του M2.

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερες επιδόσεις σε εφαρμογές όπως το Adobe Photoshop και το Xcode, με την εταιρεία να ισχυρίζεται ότι το MacBook Pro με το M2 Pro μπορεί να επεξεργαστεί φωτογραφίες στο Photoshop κατά 40% πιο γρήγορα.

Τα νέα MacBook M2 Pro και M2 Max αντικαθιστούν τα μοντέλα του 2021, με την εταιρεία να αναβαθμίζει την επεξεργαστική ισχύ σημαντικά.

macbook pro

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία και πιο πρόσφατη γενιά των MacBook Pros είχε κάνει το ντεμπούτο της με τα M1 Pro και M1 Max chips τα οποία έφθαναν με δεκαπύρηνο CPU και GPU 32 πυρήνων, όπως και με μια Neural Engine 16 πυρήνων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.