Η σειρά smartphone Fan Edition ή FE της Samsung ξεκίνησε με το Galaxy S20 FE και μετά είδαμε το Galaxy S21 FE. Θα περίμενε κανείς ότι θα κυκλοφορήσει το Galaxy S22 FE στο μέλλον, αλλά σύμφωνα με “πολλές πηγές” η εταιρεία δεν θα κυκλοφορήσει το S22 FE ή ακόμα και κάποιο άλλο Galaxy FE smartphone.

Φαίνεται, ότι ο νοτιοκορεάτικος κολοσσός μπορεί να είναι έτοιμος να αποσύρει τα Galaxy FE μετά από μόλις δύο χρόνια και στην ουσία δύο γενιές, μία κίνηση που οι οπαδοί της σειράς και της εταιρείας δεν θα πάρουν πολύ θετικά – κυρίως γιατί αυτά τα τηλέφωνα προσφέρουν καλά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή.

Η Samsung είχε προβλήματα με την κυκλοφορία του Galaxy S21 FE, το οποίο κυκλοφόρησε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο μετά το λανσάρισμα των άλλων μελών της οικογένειας S21. Εκείνη την εποχή, οι φήμες υποστήριζαν ότι αυτό οφειλόταν στη συνεχιζόμενη κρίση των chip.

Δυστυχώς, το S21 FE δεν φαίνεται να τα πήγε πολύ καλά, διότι επισκιάστηκε από τα S22. Όμως, αυτό δεν είναι αρκετό για τη διακοπή ολόκληρης της σειράς που με τόσο ενθουσιασμό παρουσίασε η Samsung και δέχθηκε το κοινό της. Οπότε, ίσως τελικά δούμε το Samsung Galaxy S22 FE να κυκλοφορεί, αλλά σε σωστό χρόνο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.