Το Galaxy S21 FE της Samsung ήταν το αγαπημένο smartphone αρκετών και τράβηξε το ενδιαφέρον σχεδόν όλων των καταναλωτών, όπως και κάθε άλλο Fan Edition, για τον προφανή λόγο ότι βασίζεται στο “τι θέλουν οι καταναλωτές”. Ωστόσο, μια νέα διαρροή αποκαλύπτει ότι το Samsung Galaxy S22 FE μπορεί να μην κυκλοφορήσει, τουλάχιστον όχι το τρέχον έτος.

Σύμφωνα με ένα κορεατικό site, υπάρχει πιθανότητα το Galaxy S22 FE να μην κυκλοφορήσει φέτος, γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμο υλικολογισμικό ανάπτυξης για το smartphone, ούτε η ομάδα ανάπτυξης έχει περιεχόμενο σχετικό με το AP για τη συσκευή. Επιπλέον, φαίνεται ότι το S22 FE περνάει μία φάση αντίστοιχη με το Galaxy Note 21 που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση σχετικά με αυτό. Επιπλέον, το Note 21 πρωταγωνιστούσε στις φήμες για πολύ καιρό, πριν η εταιρεία επιβεβαιώσει πρώτα ότι δεν θα το κυκλοφορήσει και στη συνέχεια ότι σταματάει τη σειρά Note. Επομένως προτείνουμε να κρατάτε μικρό καλάθι, όπως και εμείς, μέχρι τουλάχιστον να έχουμε νέα από τη Samsung για την τύχη του Galaxy S22 FE.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.