Το vivo X Fold 3 Pro αναμένεται να κάνει ντεμπούτο αυτόν τον μήνα ως το πρώτο αναδιπλούμενο με chipset Snapdragon 8 Gen 3. Σύμφωνα με τνο Digital Chat Station, το τηλέφωνο θα διαθέτει επίσης ένα σύστημα κύριας κάμερας 50 MP + 50 MP ultra-wide + 64 MP telephoto.

Ο leaker αποκάλυψε όλες τις βασικές λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο, αποκαλύπτοντας ότι θα είναι μια πανίσχυρη ναυαρχίδα. Θα έχει μια τεράστια μπαταρία 5.800 mAh, προστασία από την είσοδο νερού και σκόνης, και καλύτερη ανάλυση και στις δύο οθόνες.

vivo X Fold 3 Pro leaks

Το σώμα του vivo X Fold 3 Pro θα είναι σχετικά το ίδιο με του X Fold 2 με μια εξωτερική οθόνη 6.53″ και εσωτερική 8.03″. Η διαφορά είναι ότι η εξωτερική οθόνη θα έχει ανάλυση 2.748 x 1.172 pixels, ενώ η εσωτερική θα είναι στα 2.480 x 2.200 pixels. Το chipset θα συνδυάζεται με 16GB RAM και 1TB αποθηκευτικό χώρο, αλλά αναμένουμε και άλλους συνδυασμούς RAM και αποθηκευτικού.

Αναφέραμε την τριάδα των κύριων καμερών, αλλά θα υπάρχουν επίσης δύο selfie 32MP σε punch hole. Η εταιρεία αναμένεται να χρησιμοποιήσει και το vivo V3 ISP, το οποίο είναι ένα ειδικό chip για καλύτερες φωτογραφίες. Η μπαταρία θα υποστηρίζει ενσύρματη φόρτιση 120W και ασύρματη φόρτιση 50W, ενώ ο leaker αποκάλυψε ότι το vivo X Fold 3 Pro θα έχει IR blaster, under-display fingerprint scanner και στις δύο οθόνες, θα είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο foldable της αγοράς, και θα έχει γυάλινο σώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.