Η Apple λάνσαρε το Vision Pro, ένα XR headset που θα κυκλοφορήσει το 2024 στην τιμή των 3.500 δολαρίων. Ωστόσο, φαίνεται πως η εταιρεία εργάζεται σκληρά στη δημιουργία δύο ακόμα μοντέλων, εκ των οποίων τουλάχιστον το ένα θα είναι ποιο οικονομικό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Mark Gurman του Bloomberg στο νεότερο Power On, η Apple στοχεύει να κυκλοφορήσει ένα πιο οικονομικό AR/VR ή XR spatial computer στο τέλος του 2025. Παράλληλα, δουλεύει στην ανάπτυξη μιας νέας έκδοση του Vision Pro.

Το πιο οικονομικό headset μπορεί να έχει το όνομα Vision ή Vision One. Για να μειώσει την τιμή του, η Apple θα κάνει εκπτώσεις στην ποιότητα των οθονών, θα εφοδιάσει το headset με λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή, θα αφαιρέσει τα ηχεία, και θα χρησιμοποιήσει μικρότερο σύστημα καμερών και αισθητήρων.

Σχεδιαστικά, η Apple θα σχεδιάσει ένα πιο απλό headset που θα απαιτεί τη χρήση AirPods για την αναπαραγωγή ήχου και AirPods Pro για spatial audio. Επίσης, θα έχει φυσικό αντί για αυτόματο IPD. Τέλος, αυτό το μοντέλο θα διατηρήσει το EyeSight και το σύστημα παρακολούθησης χεριών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.