Η Xiaomi δεν έχει μπει ακόμα στον χορό των flip αναδιπλούμενων, όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Η εταιρία σκοπεύει να ανταγωνιστεί τα Galaxy Z Flip, Oppo Find N2 Flip και Motorola Razr, με την νέα συσκευή που ετοιμάζει. Η αλήθεια είναι πως τα flip τηλέφωνα κάνουν μεγαλύτερες πωλήσεις από τα Fold, καθώς έχουν και πιο προσιτές τιμές.

Σήμερα έχουμε την εμφάνιση του Xiaomi Mix Flip σε μια σελίδα πιστοποιήσεων. Την πληροφορία εντόπισε το MySmartPrice, στο MIIT (Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας) και αποκαλύπτονται ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την επερχόμενη συσκευή. Μια από αυτές είναι πως το Xiaomi Mix Flip θα υποστηρίζει δορυφορική επικοινωνία, κάτι που αποτελεί πρωτιά για αναδιπλούμενη συσκευή.

Δυστυχώς η καταχώρηση δεν περιλαμβάνει άλλες πληροφορίες, όμως οι προηγούμενες διαρροές θέλουν το Xiaomi Mix Flip να έρχεται με τον Snapdragon 8 Gen 2, που είναι και ο επεξεργαστής που είχαμε στο Samsung Galaxy Z Flip 5. Έχουμε ακούσει φυσικά και πληροοφρίες για χρήση του Snapdragon 8 Gen 3 στην συσκευή που έχει περισσότερη λογική.

Αυτό είναι το Xiaomi MIX Flip, με 3x τηλεφακό, Snapdragon 8 Gen 3, και άλλα

Οι μέχρι τώρα φήμες θέλουν την συσκευή να ανακοινώνεται στο πρώτο μισό του έτους, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Techmaniacs.gr για περισσότερες πληροφορίες, αμέσως μόλις γίνουν διαθέσιμες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.