Τα bookstyle foldable smartphones της Xiaomi έχουν φτάσει στην τρίτη γενιά, αλλά η κινέζικη εταιρεία δεν έχει παρουσιάσει ένα clamshell, ακόμη. Αυτό αναμένεται να αλλάξει, ίσως πολύ σύντομα, με το Xiaomi MIX Flip.

Η συσκευή εντοπίστηκε σε βάση δεδομένων IMEI στην Κίνα με αριθμό μοντέλου 2311BPN23C και το όνομα “Mix Flip”. Σύμφωνα με παλαιότερες αναφορές, το clamshell smartphone μπορεί να κάνει ντεμπούτο με το MIX Fold 4.

Ωστόσο, κάποιες πηγές ισχυρίζονται ότι το Xiaomi MIX Flip θα μπορούσε να βγει στην αφορά πριν το τέλος του 2023. Κάτι που ενδεχομένως θα χαροποιούσε το κοινό της εταιρείας, αν βέβαια έχει έτοιμο το τηλέφωνο.

Επιπλέον, έχει κυκλοφορήσει μία σχηματική απεικόνιση του MIX Flip, που δείχνει ότι θα έχει μεγάλη εξωτερική οθόνη και ένα ορθογώνιο module με τρεις κάμερες, δύο επιπλέον αισθητήρες, και LED flash.

Xiaomi MIX Flip Leaks Again

Τέλος, αναμένεται το Xiaomi MIX Flip να έχει τηλεφακό με 3x ζουμ, τον Snapdragon 8 Gen 3, πλευρικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, και UTG. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν αυτό το foldable της Xiaomi θα βγει εκτός Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.