Η Qualcomm φαίνεται ότι ετοιμάζει τον Snapdragon 8+ Gen 2, μια πληροφορία την οποία επιβεβαιώνει στο Twitter ο Revegnus. Ο ίδιος αρχικά πίστευε ότι ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι ο αντικαταστάτης των Snapdragon 8+ Gen 2.

Ο Snapdragon 8+ Gen 2 αναμένεται να προσφέρει συχνότητα CPU της τάξης των 3.36Ghz, ενώ η κύρια συχνότητα της GPU θα είναι στα 719Mhz.  Ακόμη και η Qualcomm να μην επιλέξει να διαθέσει τον Snapdragon 8+ Gen 2 είναι γενικώς παραδεκτό ότι ο προκάτοχός του προσφέρει ορισμένες από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουμε δει στα σύγχρονα smartphones.

O Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο S23 Ultra και είναι ελαφρώς υπερχρονισμένος σε σχέση με το μοντέλο που έχει ο ανταγωνισμός. Η διαφορά όμως δεν είναι τόσο μεγάλη και παραμένει κάτω από τα 150ΜHz.

Vodafone: Ξεκινά η αναδιοργάνωση του ομίλου – άσχημες οι επιδόσεις – πέφτουν οι μετοχές

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.