Η Qualcomm φαίνεται ότι ετοιμάζει τον Snapdragon 8+ Gen 2, μια πληροφορία την οποία επιβεβαιώνει στο Twitter ο Revegnus. Ο ίδιος αρχικά πίστευε ότι ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι ο αντικαταστάτης των Snapdragon 8+ Gen 2.
Ο Snapdragon 8+ Gen 2 αναμένεται να προσφέρει συχνότητα CPU της τάξης των 3.36Ghz, ενώ η κύρια συχνότητα της GPU θα είναι στα 719Mhz. Ακόμη και η Qualcomm να μην επιλέξει να διαθέσει τον Snapdragon 8+ Gen 2 είναι γενικώς παραδεκτό ότι ο προκάτοχός του προσφέρει ορισμένες από τις καλύτερες επιδόσεις που έχουμε δει στα σύγχρονα smartphones.
O Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy είναι ο επεξεργαστής που βρίσκεται στο S23 Ultra και είναι ελαφρώς υπερχρονισμένος σε σχέση με το μοντέλο που έχει ο ανταγωνισμός. Η διαφορά όμως δεν είναι τόσο μεγάλη και παραμένει κάτω από τα 150ΜHz.
Vodafone: Ξεκινά η αναδιοργάνωση του ομίλου – άσχημες οι επιδόσεις – πέφτουν οι μετοχές