Τον περασμένο μήνα, ένας tipster είπε ότι η Apple είχε συμβουλέψει τους μεγάλους παρόχους των ΗΠΑ να προετοιμαστούν για την κυκλοφορία smartphone μόνο με eSIM έως τον Σεπτέμβριο του 2022, υποδηλώνοντας ότι τουλάχιστον ένα μοντέλο iPhone 14 ενδέχεται να στερείται φυσικής υποδοχή καρτών nano-SIM.

Η αναλύτρια της GlobalData, Emma Mohr-McClune, εξέφρασε την πεποίθησή ότι η Apple δεν θα στραφεί απευθείας σε iPhone μόνο με eSIM, αλλά θα προσφέρει μια παραλλαγή ενός iPhone 14 που θα έχει μόνο eSIM μέσω των δικών της καταστημάτων και θα δώσει στους παρόχους τη δυνατότητα να πουλήσουν την eSIM έκδοση μαζί με πιο παραδοσιακά μοντέλα με υποδοχή καρτών eSIM και nano-SIM.

Υπάρχουν ακόμη πολλές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας σε όλο τον κόσμο που δεν υποστηρίζουν eSIM, επομένως η πρόβλεψη της Mohr-McClune σχετικά με τη διάθεση iPhone 14 με υποδοχές καρτών nano-SIM είναι λογική. Ωστόσο, η υιοθέτηση της eSIM επεκτείνεται γρήγορα, με 100+ εταιρείες να προσφέρουν υπηρεσίες eSIM σε όλο τον κόσμο και περισσότερες να προγραμματίζουν την προσθήκη υποστήριξης φέτος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.