Μπορεί να είναι ένας από τους ηγέτες των 5G τεχνολογιών, αλλά η Huawei δεν έχει τη δυνατότητα να προσθέτει υποστήριξη για δίκτυα νέας γενιάς στις συσκευές της, λόγω των γνωστών περιορισμών που την αναγκάζουν να χρησιμοποιεί αποκλειστικά 4G only chips. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές η Huawei ετοιμάζει ένα νέο smartphone που θα υποστηρίζει 5G.

Δεν έχουμε στη διάθεση μας πολλές λεπτομέρειες για το επερχόμενο smartphone, αλλά φαίνεται ότι δανείζεται στοιχεία από το design των P40 series, και ορισμένων ακόμα μοντέλων της κινέζικης εταιρείας. Αναμένεται να έχει καμπύλη οθόνη, ορθογώνιο module με τους φακούς στα αριστερά και το LED flash με τα label στα δεξιά, καμπύλη πλάτη, και selfie σε punch hole.

Παραμένει άγνωστο αν ο τελικό σχεδιασμός του νέου 5G smartphone της Huawei είναι αυτός που έχει διαρρεύσει. Το ίδιο ισχύει και για την ημερομηνία ανακοίνωσης και κυκλοφορίας, τις αγορές στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο, ποιο SoC θα χρησιμοποιεί, και αν είναι μία συσκευή που η εταιρεία σκόπευε να κυκλοφορήσει πριν χρόνια, αλλά αναγκάστηκε να την κρύψει στο συρτάρι της μέχρι την κατάλληλη στιγμή. Ωστόσο, περιμένουμε περισσότερα leaks.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.