Η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα MacBook 20 ιντσών με αναδιπλούμενη οθόνη και foldable σχεδιασμό σε περίπου τρία χρόνια, σύμφωνα με τον γνωστό και έγκυρο αναλυτή των προϊόντων της εταιρείας, Ming-Chi Kuo.

“Το μόνο foldable προϊόν της Apple με σαφές χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης είναι το MacBook 20,3 ιντσών, το οποίο αναμένεται να μπει σε μαζική παραγωγή το 2027”, δήλωσε ο Kuo, σε ανάρτησή του στο Twitter. Ωστόσο, δεν παρείχε καμία πρόσθετη λεπτομέρεια σχετικά με τη συσκευή.

Ο Kuo είναι η τρίτη πηγή που αναφέρει την πιθανότητα ενός MacBook 20 ιντσών, ακολουθώντας τις αναφορές του αναλυτή της βιομηχανίας οθονών Ross Young και της κορεατικής ιστοσελίδας The Elec, δύο εξίσου αξιόπιστες πηγές.

Ο μεγαλύτερος φορητός υπολογιστής που πωλεί σήμερα η Apple είναι το MacBook Pro των 16 ιντσών. Η εταιρεία προσέφερε επίσης κάποτε ένα MacBook Pro 17 ιντσών, του οποίου η διάθεση διακόπηκε το 2012.

Το νέο foldable MacBook θα έχει οθόνη με διαγώνιο περίπου 20 ιντσών όταν είναι πλήρως εκτεταμένο, αλλά ο Kuo δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή σχεδιασμό της συσκευής.

Επίσης, ο Kuo δήλωσε ότι το MacBook των 20 ιντσών είναι το μόνο αναδιπλούμενο προϊόν της Apple με σαφές χρονοδιάγραμμα ανάπτυξης. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν θα κυκλοφορήσει σύντομα κάποια foldable iPhone ή iPad.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.