Σήμερα το πρωί είδαμε πως η Samsung άφησε αιχμές για την αναβάθμιση παλαιότερων συσκευών σε OneUI 6.1, μαζί με το Galaxy AI. Τώρα όμως έρχεται ένας διαχειριστής της κοινότητας της Samsung, για να επιβεβαιώσει αυτό που υποψιαζόμασταν όλοι σήμερα το πρωί. Το OneUI 6.1 με τις λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, θα έρθει σε παλιότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της σειράς Galaxy S22.

Μαζί με τα Galaxy S22 θα πάρουν όλες τις νέες λειτουργίες και τα Z Fold 4, τα Z Flip 4, αλλά και το Galaxy Tab S8. Όπως είπε ο διαχειριστής, θα αναβαθμιστούν σε One UI 6.1 με το επίπεδο AI του Galaxy S23 FE, που η συσκευή πήρε όλο το πακέτο του Galaxy AI.

Τα Galaxy S21 δε θα είναι τόσο τυχερό. Θα πάρει την αναβάθμιση σε OneUI 6.1 σύντομα, μέσα στον Μάιο, όμως θα έχει περιορισμένα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης.

Samsung Galaxy S22 Android 14 One UI 6.1 Galaxy AI

Σύμφωνα πάντα με τον υπάλληλο της εταιρίας, στις αρχές Μαΐου θα αναβαθμιστούν τα Galaxy S22, S22+, S22 Ultra, Z Fold4, Z Flip4, Tab S8, Tab S8+και Tab S8 Ultra. Αργότερα τον Μάιο, θα ακολουθήσουν τα Galaxy S21, S21+, S21 Ultra, Z Flip 3 και Z Fold 3. Τα τελευταία θα δουν μόνο το Circle to Search και το Magic Rewrite. Μη ξεχνάμε πως το Circle το Search είναι και μια λειτουργία που δίνει και η Google.

Με το τελευταίο update η εταιρία θα διπλασιάσει τις συσκευές που θα έχουν το Galaxy AI, στις 200 εκατομμύρια, αφού πέρασε τα 100 εκατομμύρια στα τέλη του Μαρτίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.