Μπορεί να σας αρέσει να παρακολουθείτε βίντεο από το YouTube καθώς αποκοιμάστε, αλλά αν το κάνετε, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει μια τεράστια, κραυγαλέα παράλειψη στις εφαρμογές της υπηρεσίας για κινητά. Δεν υπάρχει απολύτως κανένας τρόπος να κάνετε το YouTube να σταματήσει την αναπαραγωγή μετά από μια καθορισμένη ώρα – δεν υπάρχει χρονοδιακόπτης ύπνου, όπως σε άλλες αντίστοιχες εφαρμογές.

Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα. Σύμφωνα με ένα teardown της πιο πρόσφατης έκδοσης της εφαρμογής YouTube για Android, ένας χρονοδιακόπτης ύπνου είναι τώρα επιτέλους σε εξέλιξη, όπως αποδεικνύεται από τα string στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

YouTube sleep time

Όπως θα περιμένατε, αυτό θα επιτρέπει τη διακοπή της αναπαραγωγής μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αν δεν έχετε καταφέρει να αποκοιμηθείτε πριν λήξει ο χρονοδιακόπτης, θα έχετε τη δυνατότητα να επαναφέρετε τον χρονοδιακόπτη ή απλά να τον ακυρώσετε εντελώς. Θα μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένο αριθμό ωρών και λεπτών για το χρονοδιακόπτη και ο υπολειπόμενος χρόνος θα εμφανίζεται ως ειδοποίηση.

Το YouTube Music προσφέρει ήδη χρονοδιακόπτη ύπνου, όπως και πολλές άλλες εφαρμογές streaming και podcast, αλλά φυσικά καμία από αυτές δεν χρησιμοποιείται τόσο πολύ όσο το YouTube, οπότε αυτή θα είναι μια πολύ ωραία προσθήκη όταν τελικά μπει στην εφαρμογή. Η έλλειψη χρονοδιακόπτη ύπνου αποτελεί λιγότερο πρόβλημα στο iOS, όπου μπορείτε να ορίσετε έναν χρονοδιακόπτη σε όλο το σύστημα που θα τερματίσει οποιαδήποτε αναπαραγωγή όταν φτάσει στο μηδέν, αλλά δεν υπάρχει παρόμοια επιλογή στο Android.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.