Η Google προσπαθεί να βελτιώσει όσο πιο γρήγορα μπορεί το Wear OS και φαίνεται ότι έγινε γνωστή μία από τις δυνατότητες που θα προσθέσει η εταιρεία σε μία από τις επόμενες εκδόσεις του λογισμικού. Επιτέλους, θα υπάρχει η δυνατότητα αναστροφής του UI για όσους φοράνε το ρολόι του στο δεξί χέρι.

Ένα αίτημα δυνατότητας στο πρόγραμμα παρακολούθησης προβλημάτων της Google έχει επισημανθεί ως επιλυμένο με τη διευκρίνιση ότι θα είναι διαθέσιμο σε μελλοντικές νέες συσκευές. Ωστόσο, δεν διευκρινίζει εάν οι τρέχουσες συσκευές που τρέχουν το Wear OS 3.0 θα αποκτήσουν στο μέλλον αυτή τη δυνατότητα ή εάν οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί να αγοράσουν νέα συσκευή.

Προς το παρόν, τα Wear OS smartwatches μπορούν να φορεθούν στο δεξί χέρι, αλλά τα κουμπιά θα παραμείνουν στη δεξιά πλευρά, καθιστώντας εξαιρετικά άβολη τη χρήση του, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα αναστροφής του UI στο ρολόι. Έτσι, αν είστε αριστερόχειρας, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σωστά το ρολόι σας στο δεξί χέρι, ακόμα κι αν γυρίσετε τα λουράκια για να το φοράτε ανάποδα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.