Ενώ η προσοχή της Samsung έχει σαφώς μετατοπιστεί στο Wear OS, η εταιρεία δεν εγκαταλείπει τα wearable που τρέχουν Tizen. Παράλληλα με την ανακοίνωση του One UI 4 (Android 12), η ​​Samsung λανσάρει μια ενημέρωση για τα smartwatches Tizen που προσθέτει στα παλιά της μοντέλα δυνατότητες των Galaxy Watch 4.

Αυτή η ενημέρωση θα είναι διαθέσιμη για τα smartwatches με Tizen, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy Watch 3, Galaxy Watch, Galaxy Watch Active, και Galaxy Watch Active 2. Η ενημέρωση δεν μετατρέπει αυτά τα έξυπνα ρολόγια από Tizen σε Wear OS, αλλά προσθέτει στα παλιά ρολόγια ορισμένες δυνατότητες που τις έχουν τα νεότερα Galaxy Watch 4.

Αρχικά αυτή η ενημέρωση φέρνει μια αναβάθμιση στο Fall Detection, το οποίο προσφέρει πλέον τη δυνατότητα προσαρμογής της ευαισθησίας στο Galaxy Watch 3 και στο Watch Active 2.

Πλέον, όλα τα μοντέλα Galaxy Watch υποστηρίζουν το “Group Challenge”. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει σε φίλους που χρησιμοποιούν όλοι hardware της νοτιοκορεάτικης εταιρείας να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για διάφορα στατιστικά, όπως τα βήματα που έκαναν. Το χαρακτηριστικό έχει σχεδιαστεί ως εργαλείο παρακίνησης.

Τέλος, η Samsung προσθέτει πολλά από τα watch faces των Galaxy Watch 4 που τρέχουν Wear OS στα παλαιότερα ρολόγια με Tizen OS. Μερικά από τα watch faces είναι ένα ψαγμένο με ζώα, το Active, το Big Number, και πολλά άλλα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.