Η σειρά Galaxy Tab S9 της Samsung αναμένεται να έχει τουλάχιστον τρία μοντέλα, τα Tab S9, Tab S9+ και Tab S9 Ultra. Επίσης, υπάρχουν πληροφορίες για όχι ένα, αλλά δύο SE, θα δείξει. Έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες το βασικό μοντέλο και το Ultra, χάρη στις καταχωρήσεις τους στο Geekbench 6.

Το Galaxy Tab S9 (SM-X716B) είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy της Qualcomm με τον κύριο πυρήνα Cortex-X3 χρονισμένο στα 3.36 GHz και 8GB RAM. Η συσκευή πέτυχε εντυπωσιακή βαθμολογία 1.929 πόντων στο Single-Core test και 4.735 πόντους στο Multi-Core test. Η καταχώριση επιβεβαιώνει επίσης ότι το tablet τρέχει Android 13 πιθανότατα με το One UI 5.1.

Από την άλλη, το Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X916B) κατάφερε ακόμη πιο εντυπωσιακή βαθμολογία με 2.054 πόντους στο Single-Core test και 5.426 πόντους στο Multi-Core test. Όπως ήδη γνωρίζαμε, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς έχει τον Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, έχει 8GB μνήμη RAM, και τρέχει Android 13 με One UI 5.1, ακριβώς όπως το βασικό μοντέλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.