Η Samsung συνεχίζει την κυκλοφορία του One UI 5 beta που βασίζεται σε Android 13 και τα επόμενα τηλέφωνα που θα αποκτήσουν πρόσβαση στο πρόγραμμα beta της Samsung είναι το Galaxy Z Fold 4 και το Galaxy Z Flip 4.

Από τότε που η Google κυκλοφόρησε το Android 13, η Samsung επεκτείνει σταδιακά την beta έκδοση στα τηλέφωνα της. Στην αρχή την πήρε η σειρά Galaxy S22, στη συνέχεια την έλαβε η σειρά S21, και μετά η σειρά S20.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη, ωστόσο, είναι ότι το Galaxy Z Fold 3 και το Flip 3 εντάχθηκαν στο πρόγραμμα beta πριν από τις τρέχουσες εκδόσεις των foldable συσκευών της Samsung.

Τώρα φαίνεται ότι το πρόγραμμα beta είναι επιτέλους έτοιμο να κυκλοφορήσει στα Samsung Galaxy Z Fold 4 και Flip 4. Για να αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στη beta, πρέπει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Members.

Μέσω της εφαρμογής, πατάει ένα banner για την έκδοση beta και ακολουθεί τη διαδικασία εγγραφής. Μόλις εγγραφεί, θα λάβει μια ειδοποίηση όταν η ενημέρωση για τη beta είναι έτοιμη για λήψη.

Εκτός από τις ΗΠΑ, φαίνεται ότι η beta είναι διαθέσιμη και σε μερικές άλλες περιοχές, όπως η Κορέα και η Ινδία. Ωστόσο, δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες αγορές.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.