Τα κορυφαία Galaxy smartphone της Samsung διαθέτουν συνήθως εξαιρετικό hardware, αλλά ορισμένες φορές παρατηρούμε ότι ίσως και να έχουν μείνει πίσω σε επίπεδο κάμερας. Όμως, αυτό θα αλλάξει με τα Samsung Galaxy S23.

Αν και έχουμε καιρό μπροστά μας, γνωρίζουμε ότι κατά πάσα πιθανότητα το Ultra θα έχει μία αναβαθμισμένη έκδοση του 200MP αισθητήρα ISOCELL HP1. Όμως, οι αναβαθμίσεις δεν τελειώνουν εκεί.

Σύμφωνα με αναφορά από το GalaxyClub, η εταιρεία σχεδιάζει να αναβαθμίσεις της selfie κάμερες των Samsung Galaxy S23 και S23+ και αυτή τη φορά θα δούμε έναν 12MP αισθητήρα, αντί για τον 10MP που έχουν τα S22 και S22+.

Αυτή θα ήταν η πρώτη αναβάθμιση της μπροστινής κάμερας για τα δύο μοντέλα από το Galaxy S10 του 2019. Δεν είναι σαφές εάν αυτή η αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα θα διαθέτει OIS.

Η αναβάθμιση της selfie κάμερας στα βασικά Samsung Galaxy S23 μοντέλα φαίνεται λογική, δεδομένου ότι έχουν παραμείνει ανέγγιχτα εδώ και μερικά χρόνια.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.